Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
De Levensbalans Check

Levensbalans is een optel som van 5 aspecten:

Je hoofd/mentale fitheid

Je hart/ sociaal emotioneel balans

Je lichaam / fysieke balans

Je identiteit / zingeving

Je daadkracht / eigen regie

 

Deze levensbalans check geeft je inzichten in de diverse aspecten. Je kan hem via onderstaande knop downloaden en uitprinten of direct vanaf je pc invullen.

 

De score van de levensbalans check kan ingevuld worden in het wiel. Is jouw wiel mooi rond? Waar ligt jouw kracht of jouw valkuil? Het geeft inzicht. Vanuit dit inzicht kan je aan de slag om het leven meer in balans te brengen. Weet je niet hoe je meer balans kan creëren? Ik nodig je uit om hier met mij over in gesprek te gaan.

  • Text Hover
  • Text Hover
Water Kefirkorrels

Waterkefir, een verfrissende ondersteuning voor een gezonde darmflora. 


Wilma: Ik heb behoorlijk last van eczeem in mijn gezicht. En wanneer ik de waterkefir frequent drinkt, is het echt zeer zuiverend voor mijn huid.

Willie: Merkte al snel verbetering aan mijn blaas... chemoschade.

Marjolein: Mijn stoelgang wordt er duidelijk merkbaar makkelijker van en ik verbeeld me dat ik minder vaak verkouden ben.

Femia: Betere stoelgang, zuivere huid en betere weerstand en instelling schildklierhormoon na verwijdering schildklier na ziekte van Graves. Ik maak en gebruik het al 4 jaar.

Gerda: Dankzij de overgang voel ik me vaak humeurig en prikkelbaar. Sinds ik waterkefir drink ben ik veel stabieler. Fijn voor mij en mijn omgeving!

 

Zomaar een paar verhalen van mensen die dagelijks waterkefir drinken.

Zelf drink ik al jaren waterkefir, vooral omdat ik het proces zo mooi vind en de drank erg lekker vind. Soms ben ik het tijdelijk beu en stop ik ermee, enkele weken later ervaar ik dan weer wat waterkefir voor mij doet; betere slaap, glanzender huid en mijn grotere mentale draagkracht.


Kefirkorrels zijn gratis bij mij af te halen. Ik verstuur ook door Nederland tegen een onkostenvergoeding van €5,-.


Wil je meer weten over Waterkefir?

Hier lees je er meer over:

Meer informatie of vragen?
Stuur een e-mail naar: info@vitaalmetmiriam.nl of neem contact met mij op via telefoonnummer: 06-51162739.