Your address will show here +12 34 56 78

Terwijl de storm Ciara met windstoten van 130 km/uur over het Noorden van Nederland raast, maak ik met mijn man een uitdagende wandeling op het wadden eiland Texel. We lopen in de duinen tegen de wind in, van paal 28 naar de Slufter. Soms vangt een duin even de scherpste kantjes van de wind een ander moment staan we er vol in en kijken we uit over de woest Noordzee. Straks gaan we langs het strand terug met de wind in de rug! Wauw, wat een krachten!

...Lees verder

Een bevriend stel was bij ons op bezoek, we kenden elkaar al enkele jaren, toch was het contact over het algemeen koetjes en kalfjes, kinderen en werk. In onze huiskamer brandde de open haard en er stond een goede fles wijn op tafel. Nadat we de lopende zaken hadden besproken kwam er een spelletje uit de kast op tafel. Ik had het pas gekocht, een kaartenset met spirituele gespreksonderwerpen.  Het voelde niet helemaal comfortabel dit te spelen in dit gezelschap, maar ja, het lag al op tafel.

...Lees verder

Voor iedereen met een burn-out is het een ander moment. 
Ik wist het op een ochtend na de zoveelste slapeloze nacht, maar een heftige namiddag-dip waar je niet meer uit lijkt te komen of een woordenwisseling met een geliefde die volledig uit zijn verband is gerukt kunnen ook dergelijke bewustwordingsmomenten zijn.

...Lees verder

Niet elke dag ervaren we dat zo, maar de complexe dagen zijn er zeker. Voor de één meer dan voor de ander.
Ingewikkeld op het gebied van relaties, werk, humeur, energie, emoties, geld, verwachtingen en wat al niet meer….

...Lees verder

Vandaag heb ik een lummeldag; ik vier mijn vrijheid. In mijn legging en shirt, houtkachel aan, de dag laten komen zoals hij komt. Krant ‘lezen’, uurtje macramé, yoga lesje via yoga tv, schrijven in mijn schriftje, nagels lakken, radio aan, potje thee…. Niets hoeft vandaag, heerlijk.

...Lees verder

Alweer een 1 week geleden besluit ik mijn moeder een bezoek te brengen. Op zich is dat iets wat vaker voorkomt, maar dit bezoek is anders. Al jaren is mijn moeder organiste in de katholieke kerk in Zeewolde. Ik zit om 9:45 uur in de kerk. Nadat ik even naast haar op de orgelbank heb gezeten, zoek ik een plekje in de kerk buiten haar gezichtsveld. Dat vindt ze prettig. Het is wel even geleden dat ik een kerkdienst meegemaakt heb en zo hier en daar vind ik er wel iets van…

...Lees verder