Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
  • Text Hover
Wie ben ik
Ik mocht eerst het één en ander meemaken in mijn leven, voordat ik vond waar ik voor gemaakt ben. 
Mijn burn-out was heftig en het herstel een enorm karwei. Maar het heeft me veel opgeleverd.

Als ervaringsdeskundige op diverse gebieden beschik ik over kennis die niet te leren is uit een boekje. Mijn grote empathie, interesse in mensen, gezondheid en intuïtie heb ik aangevuld met een gedegen post-HBO opleiding; Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach van MARK academy. 

De opleidingen 'Mindful wandelcoach' en 'Mindful Walk instructeur' van Mindful Run gaven me nog extra praktische en laagdrempelige tools. 

Wat een goede keuze; het is fantastisch om kennis en ervaring te delen en voornamelijk buiten te werken!

  Dit is wat andere mensen ervaren hebben:
“Ongelooflijk wat er in een aantal afspraken gerealiseerd is. Ik ben op plekken in mijzelf geweest waar ik nog nooit ben geweest. Nu, enkele maanden later, heb ik er nog steeds profijt van.”

“Ik bevond me in een heftige burn-out. De huisarts en psycholoog lieten me behoorlijk aan mijn lot over, maar Miriam gaf me een ongelooflijk vertrouwen dat het goed kwam. Niet alleen voor mij, ook voor mijn vrouw was dit heel belangrijk.”

“Al bij het intake gesprek had ik het gevoel dat deze vrouw mij ruimte en rust zou geven. Ik heb zo veel van haar geleerd!”

“Mij lukte het niet om de juiste balans te vinden tussen mijn bedrijf, het moederschap en mijn sociaal leven. Miriam heeft me fijne inzichten gegeven, waarna ik een aantal veranderingen heb doorgevoerd. Sindsdien gaat het het op alle 3 de fronten soepeler! Het is de investering ruimschoots waard!”


  • Text Hover
  • Text Hover