Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
  • Text Hover
Wie ben ik
Ik mocht eerst het één en ander meemaken in mijn leven, voordat ik vond waar ik voor gemaakt ben. 
Mijn burn-out was heftig en het herstel een enorm karwei. Maar het heeft me veel opgeleverd.

Als ervaringsdeskundige op diverse gebieden beschik ik over kennis die niet te leren is uit een boekje. Mijn grote empathie, gevoeligheid, interesse in mensen, gezondheid en intuïtie heb ik aangevuld met een gedegen post-HBO opleiding; Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach van MARK academy. 

De opleidingen 'Mindful wandelcoach' en 'Mindful Walk instructeur' van Mindful Run gaven me nog extra praktische en laagdrempelige tools. 
Wat een goede keuze; het is fantastisch om kennis en ervaring te delen en voornamelijk buiten te werken!

Momenteel werk ik aan verdieping van mijn intuïtie met een jaartraining van Hylke Bonnema: intuïtief systemisch coachen. Het levert mij en mijn cliënten heel veel op!

Ik hou van:

Buiten zijn!

Wandelen, eten, liggen, mijmeren, fietsen, ontdekken, kletsen, coachen, rommelen in de tuin. Heerlijk, de energie van buiten!

 


Zingen.

Als klein meisje zong ik, als puber in een gedreven jongerenkoor, als leerkracht met mijn kleuters, als moeder in en om het huis. 

Eigenlijk zing of fluit ik altijd. Zelfs als ik de kaasschaaf niet kan vinden is dat een reden om er een liedje van te maken! 

Tegenwoordig ga ik regelmatig mantra's zingen en stembevrijdend zingen. 

 


Yoga. 

Ca. 10 jaar geleden heb ik deze bewegingsvorm ontdekt. In 1e instantie vanwege de assana's, inmiddels is het 'a way of life'. 

 


Diepgaande gesprekken.

Ja, ik ben fan! Heerlijk, samen de diepte in. Groeien en ontwikkelen.

Een leven lang leren, daar ga ik voor. 

Cursussen, opleidingen, vrijwilligerswerk, boeken, podcasts, gesprekken, webinars, nieuwsbrieven, alles wat mij inspireert ga ik aan. En als het tijd is, neem ik weer afscheid. Creëeren. 

Ik ben er gek op, dingen maken/creëeren. 

Van een appeltaart tot website, van een plantenhanger tot cursus. 

  • Text Hover

Mediteren.

Het heeft enkele jaren geduurd, maar inmiddels kan ik zeggen: ik hou van mediteren. Het levert me steeds meer op; verdieping, verstilling, (zelf)compassie, zachtheid, inzicht, rust, balans en gek genoeg ook tijd. 

 


Mijn man en kinderen.

Tja, klinkt voor mij als héééél logisch. 

Ik hou ongelooflijk veel van dit kwartet!  • Text Hover